top of page

Hjälp, bara 5 dagar kvar!

Det har varit dödens tyst från oss och orsaken är att vi har haft galet mycket att fixa. Om vi inte hade haft så bra hjälp av Roger, vår räddare i nöden, så hade det inte gått. Vi kommer inte att vara klara med allt när vi lämnar Gustavsberg på lördag, men vi får jobba vidare längs vägen. Det nödvändigaste blir klart.

Idag har Ulf och Roger slitit med kabelrör för el till instrumenten. Kabelrören är tydligen ihoplimmade på insidan, och limkluttar gör det väldigt besvärligt att dra igenom kablarna. Men det löste killarna till slut.


Flyttat till Gustavsberg Nu ligger vi i Gustavsbergs gästhamen, tack Ita för att du fixade plats åt oss! Avsegling är kl 15 på lördag. Ulf är nybliven pensionär, men jag jobbar ett halvår till och några veckor till från båten innan jag går på semester.


Himla sprayhoodarna

Jag har slitit hårt med sprayhoodarna (kapell) och är nu faktiskt nästan klar. Jag är så glad för min nya symaskin Janome Easy Jeans, den klarar nästan vad som helst. Det har blivit många fel, mycket sprätta upp och göra rätt. Men i morgon blir jag färdig. Nästa gång jag ska göra något liknande kommer det att ta halva tiden 😁


Bunkring Jag har nu handlat alla torrvaror, städgrejer, nya sängkläder och fyllt på vår sjukväska med allt nödvändigt. Återstår kläder, husgeråd, färskvaror och ädla drycker. Torsdag/fredag hyr vi släp och flyttar vi in med alla madrasser, dyner och kuddar .... efter att ha städat såklart.Ny slutdestination etapp 1 Vi har bokat vinterförvaring på Irland, New Ross Marina. Billigaste alternativet, bra recentioner och bra kommunikationer till Dublin för hemresan.


Den stora ångesten Det är ju att Vita Vera lämnar Sverige för gott nu och därför får vi inte glömma sånt vi vill ha med oss i fortsättningen. Vi kommer ju hem i slutet av augusti, men vi vill förstås inte behöva släpa med oss husgeråd på flyget när vi åker tillbaka i slutet av mars.


Vill ni följa med en bit?

Hör av er!


Vi längar båda efter dagen vi lägger loss!

Kram 😍

64 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Guest
Jun 11

Åh vad ni sliter. Ser fram emot att se sprayhoodarna.. Det blir tomt här hemma utan er i sommar men det ska bli så kul att följa er resa här på bloggen 🥰 L8

Like
Unknown member
Jun 12
Replying to

Ja, det har varit en intensiv period! 😁 Sprayhoddarna kommer på plats ikväll, så då kommer det en bild.

Like
bottom of page