top of page

Vi kom iväg!

Jag vet inte när jag senast var så trött. Inte bara jag förstås, vi har båda slitit till långt in på natten senaste veckan och har varit helt slut. Vi längtade så efter att komma iväg och inte längre ha denna deadline hängande över oss. Det som inte blev klart får fixas allt eftersom.


Vi hade galet med packning. Det ni ser på bilden är kanske en tiondel av allt. Det var bara att trycka in allt, struktur tar vi sen. Vi fick i alla fall ordnat våra sovplatser och pentryt (köket) och salongen (soffa/matbord) hyfsat så att vi kunde få en mysig middag och en god natts sömn.Vi blev ordentligt avvinkade, tack alla ❤❤❤! Och som kronan på verket överraskade min goa bror Stefan med att dyka upp från Kristinehamn tillsammans med Ludde, Jonas och Hanna. Här är några av våra kära som var där. Några hade hunnit komma och åka när bilden togs.


Första biten hade vi med oss Roger och Anette. Jättetrevligt med sällskap från starten. Vi tog oss till Napoleonviken och ankrade där för natten. Vi sov som små grisar och känslan av att vakna upp och känna sig utvilad var ljuvlig! På morgonen sov vi ut, åt sen frukost och satte storseglet. Underbart att vara några som hjälptes åt! Vid 18-tiden passerade vi Smådalarö och bestämde oss för att gå in där för natten och släppa av Roger och Anette. Vår besättning sattes på bussen och vi blev rena i den fina bastun vid Smådalar brygga .


Här ser ni förresten mina sprayhoodar som jag har kämpat så med. Dom bev helt OK, med tanke på att jag aldrig har gjort något liknande 😊

I morgon ska vi upp i ottan och ta oss till Harstena. Midsommar blir på Torrö hos Calle och Sussi och det ska bli så roligt!


Kram på er, vi hörs nart igen!43 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

3件のコメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
不明なメンバー
6月17日

Härligt! Så var ni iväg, ha ett fantastiskt Härligt äventyr! Var rädda om er. Kramar från oss / Kalle och Henrik 🤗🤗💕⛵️⚓️

いいね!

ゲスト
6月17日

Lycka till på färden och ha det så himla bra.

いいね!

不明なメンバー
6月17日

Så kul! Jag hoppas verkligen att ni får en fantastisk upplevelse som ni med glädje kan se tillbaka till!

ÖNSKAR ER ETT STORT LYCKA TILL!!⛵️

いいね!
bottom of page