top of page

Vita Veras första blogginlägg

Det här med att segla ut i välden har ju varit en rätt abstrakt dröm för mig i alla fall. Ulf har nog vetat att han göra det här hela sitt liv sedan han som femåring snodde brorsans jolle och gav sig ut att segla på egen hand. Jag hade aldrig seglat när vi träffades 2015. Jag har dessutom svårt för att engagera mig i detaljerade planer långt i förväg. Men nu är det dags!


I juni startar vår resa med etapp 1 som tar oss via Norge mot Shetlandsöarna, Orkneyöarna, Skottland och Irland till den planerade slutdestinationen Southhampton. I slutet av augusti behöver vi vara hemma igen för att Ulfs dotter Andrea gifter sig med sin David och för att jag ska göra mitt sista halvår på jobbet. Ulf går i pension i slutet av maj i år, medan jag ska jobba ett par månader in i 2025.


Tiden går ruskigt fort och det är så mycket vi behöver hinna med innan vi sjösätter. Vi hoppas på bra väder och flyt i arbetet. Under fliken Om oss och Vita Vera kan ni se vad som är gjort och vad som återstår. Det känns riktigt bra att se listan på det som faktiskt är åtgärdat, ibland känns det som att man inte alls får särskilt mycket ur händerna och då gör en lista med CHECK väldigt gott.


Det var det hela för ett första inlägg. Kram från oss. Bilden visar hur det ser ut när genier arbetar 😁26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page